Povestea Melaniei: 3 companii aeriene au ales-o, ea a optat pentru Etihad Airways

Povestea Melaniei: 3 companii aeriene au ales-o, ea a optat pentru Etihad Airways

În cadrul cursurilor Academiei Vreau să fiu Stewardesă mereu îi sfătuim pe cursanții noștri să își încerce șansele cu cât mai multe companii aeriene, nu doar cu cea pe care ei o consideră preferată. Mai multe participări la interviu, mai multe șanse pentru ei să își vadă visul împlinit. De asemenea, cu cât mergi la mai multe interviuri, cu atât mai bine ești pregătit pentru următoarea încercare.

La fel a fost și cu Melania, cursanta noastră din septembrie 2023. După ce a participat la 4 interviuri cu companii aeriene, din care trei au fost câștigătoare, ceea ce i-a conferit Melaniei oportunitatea de a alegea ea compania pentru care va lucra. Alegerea ei a fost, într-un final, Etihad Airways, compania aeriană națională a Emiratelor Arabe Unite. Povestea ei o puteți citi în detaliu mai jos:

Cine este Melania și cum ai descrie-o dacă ai fi prietena ei cea mai bună?

Melania e o persoana care e alături de tine și a te ajuta în orice fel poate. E o persoană creativă. Se străduiește mereu să fie o sursă de inspirație și să aducă zâmbetul pe buze persoanelor dragi. E pasionată de învățare și mereu încercă să acumulez informații interesante și utile. De când era mică, și-a stabilit obiective mari și a depus eforturi constante pentru a le atinge. Indiferent de provocările întâlnite, ea a fost mereu determinat să-și urmeze pasiunea și să-și atingă visurile. Este impresionant să o văd pe Melania cum se dezvoltă și cum își construiește succesul prin munca sa asidua.

Cum ai activat în tine "microbul" zborului? Cum și unde s-a întâmplat asta? Cum ai ajuns să visezi la un job printre nori?

Sunt o persoană curajoasă și deschisă la noi oportunități. Iulia și Anca au fost niște mentori minunați care au văzut potențialul meu și m-au încurajat să îmi pun în valoare calitățile. Este minunat când avem oameni în viața noastră care ne susțin și ne încurajează să ne dezvoltăm. 

Cum ai trecut de la dorință la acțiune? Ce pași ai urmat ca să obții acest job?

Am participat la 4 interviuri până să fiu stewardesă la Etihad Airways, 3 au fost cu succes, iar la unul dintre ele am ajuns până în penultima probă. Nu am reușit să ajung la interviul final, dar cred că totul s-a întâmplat pentru un motiv. Dacă luam din prima, poate nu aș fi avut oportunitatea să fiu stewardesă la Etihad Airways, o companie atât de mare și prestigioasă. La început, nici nu visam că voi ajunge curând stewardesă la o astfel de companie, dar norocul a fost de partea mea și am luat interviul din prima. Sunt foarte bucuroasă că am avut oportunitatea de a participa și la celelalte interviuri și de a alege unde să continui mai departe. Este uimitor să vezi cum alegerile noastre ne pot aduce exact acolo unde trebuie să fim.

Ce a însemnat pentru tine să participi la cursul Academiei Vreau să fiu Stewardesă?

Academia Vreau să fiu Stewardesă a fost o experiență minunată și utilă. Această Academie oferă o pregătire de înaltă calitate, axată pe dezvoltarea abilităților necesare în domeniul însoțitorilor de bord. Trainerii Anca si Iulia sunt, cu siguranță, profesioniști dedicați, cu o vastă experiență în industria aviatică. A fost inspirațional să învăț de la ele și să beneficiez de sfaturile și cunoștințele lor. În plus, un astfel de curs pregătitor a contribuit în mod semnificativ la pregătirea mea pentru interviurile de angajare în domeniu.

Te-ai pregătit alături de echipa noastră prin intermediul unui curs pregătitor al Academiei Vreau să fiu Stewardesă? Cum ți s-a părut și în ce măsură crezi că te-a ajutat la interviu? Ce părere ai despre trainerii care te-au pregatit?

După ce am participat la cursurile Academiei Vreau să fiu Stewardesă, am învățat atât de multe și m-am simțit inspirată să devin stewardesă. Vreau să vă transmit un mesaj sincer de mulțumire pentru oportunitatea de a învăța și de a-mi urma visul. Sunt recunoscătoare pentru toate cunoștințele și abilitățile pe care le-am dobândit. Am întâlnit oameni minunați în timpul cursurilor și am format prietenii pe care le voi aprecia mereu. Dar cel mai important este ca voi m-ați pregătit excelent și sunt pregătită să fac față oricărei provocări în acest domeniu fascinant. 

 

La Academia Vreau să fiu Stewardesă te pregătim să treci cu succes interviurile cu marile companii aeriene. Vino la cursuri și fii cel mai bun candidat! Următoarele cursuri ale Academiei Vreau să fiu Stewardesă:

  • Cursul English for Cabin Crew - singurul curs de limba engleză din România care îți pregătește engleza pentru interviurile cu companii aeriene. La acest link ai toate detaliile
  • Poți alege o sesiune de private coaching cu unul din trainerii noștri, pentru a merge cât mai bine pregătit la interviu. Aici ai detaliile.
Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!