Povestea Cristinei, viitoare stewardesă Qatar Airways

Povestea Cristinei, viitoare stewardesă Qatar Airways

Cristina e toată zâmbet și lumină. Așa a intrat pe ușă la Academia Vreau să fiu Stewardesă și a adus cu ea lumină și pasiune pentru aviație. Totul era impecabil la ea: de la grooming (cocul acela perfect îți atrăgea imediat privirea), până la atitudine. Apoi, timp de 4 zile, cât a durat cursul nostru, a dovedit că merită cu prisosință jobul de stewardesă. A aplicat tot ce am învățat-o la curs, s-a mulat pe modul de a gândi și acționa al unui viitor cabin crew și, la nici o lună de la curs, ajungea până la interviul final cu compania aeriană Qatar Airways.

Iată mai jos povestea Cristinei:

Cine este Cristina și cum ai descrie-o dacă ai fi prietena ei cea mai bună?

Cristina este o persoană foarte prietenoasă, extrem de ambițioasă și foarte
conștiincioasă. Un om care pune suflet în ceea ce face și care mereu și-a dorit să își
depășească condiția și să devină cea mai bună versiune a ei.

Cum ai activat în tine "microbul" zborului? Cum și unde s-a întâmplat asta? Cum ai ajuns să visezi la un job printre nori?

Nu pot spune că am visat dintotdeauna la un job printre nori, nu mi-am imaginat
niciodată că am să ajung stewardesă și mai ales să fiu norocoasa care urmează să poarte uniforma de cinci stele a Qatar Airways. Un factor important în acestă decizie de a începe acest job a fost și matușa mea care m-a susținut din primul moment fără nicio ezitare, știind cât de mult îmi place să călătoresc și spunându-mi că o să reușesc cu siguranță. Faptul că este un job în care rutina nu își face simțită prezența și provocările sunt la tot pasul m-a făcut să îmi doresc acest job și să sper la o carieră printre nori.

Cum ai trecut de la dorință la acțiune? Ce pași ai urmat ca să obții acest job?

Fiind un domeniu absolut nou pentru mine am știut că o să am nevoie de o pregătire serioasă pentru a ajunge în punctul în care mă aflu acum. Spre norocul meu am ajuns la cursul Academiei Vreau să fiu Stewardesă, iar din acel moment visul meu a început să prindă contur.

La cate interviuri cu companii aeriene ai participat până să fii învingătoare? 

Interviul din cadrul companiei Qatar Airways a fost primul la care am participat și
totodată primul la care am fost acceptată fiind și compania la care visam să ajung.

Cum a decurs interviul cu compania aeriană Qatar Airways? Care ți s-a părut cea mai dificilă probă de la interviu? Cum ai reușit să treci peste tot și să îți invingi emoțiile?

M-am simțit ca într-un Roller-Coster. A fost o zi pe care nu o voi uita niciodată,
deoarece toate trăirile mele au atins cote maxime. Buna organizare și recrutoarele m-au făcut să mă simt în largul meu tocmai de aceea nu aș putea să spun care a fost cea mai dificilă probă. Am trecut peste emotii deoarece prioritar pentru mine a fost să îmi ating scopul, am știu că atunci este șansa mea și că trebuie să profit de ea.

De ce crezi că recrutorii te-au ales tocmai pe tine? Ce calitate a contat cel mai mult?

Faptul că am zâmbit mereu, am fost foarte încrezătoare și hotărâtă în răspunsuri a
contat enorm. E foarte important să fii tu însuți, să nu forțezi lucrurile, dar în același timp să dai dovadă de profesionalism, cred că aceasta a fost combinația câștigătoare.

Te-ai pregătit alături de echipa noastră prin intermediul unui curs pregătitor al Academiei Vreau să fiu Stewardesă? Cum ți s-a părut și în ce măsură crezi că te-a ajutat la interviu? Ce părere ai despre trainerii care te-au pregatit?

Acest curs a fost cea mai bună alegere pe care putea să o fac deoarece mi-a oferit
startul de care aveam nevoie și toată informația necesară încât să mă simt imbatabilă.

Am avut parte de cei mai minunați colegi cu care am legat cele mai frumoase prietenii, dar și de 2 traineri, Iulia și Anca, cele mai DEDICATE și MINUNATE, care mi-au oferit cea mai solidă bază în drumul meu spre success.

Ce sfat ai oferi cititorilor Academiei Vreau să fiu Stewardesă care își doresc să îți urmeze exemplul și să lucreze ca însoțitori de bord?

Să își urmeze visul orice ar fi pentru că nimic nu este întâmplător și totul se întâmplă cu un scop! THE SKY IS THE LIMIT și trebuie să profităm de tot ce ne oferă viața pentru că nu primim de două ori aceeași șansă, iar ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată.

Un mesaj pentru echipa Academiei Vreau să fiu Stewardesă :)

Dragile mele, sunteți MINUNATE! Vă mulțumesc pentru toată susținerea, atenția și
îndrumarea pe care mi-ați oferit-o. Am trait alături de voi niște momente unice de care o să îmi amintesc toată viața cu drag și dor. Vă sunt recunoscătoare că datorită vouă urmează să port cea mai frumoasă uniformă și să zbor cu încredere printre nori!

La Academia Vreau să fiu Stewardesă te pregătim să treci cu succes interviurile cu marile companii aeriene. Vino la cursuri și fii cel mai bun candidat! Următoarele cursuri ale Academiei Vreau să fiu Stewardesă:

  • Cursul English for Cabin Crew - singurul curs de limba engleză din România care îți pregătește engleza pentru interviurile cu companii aeriene. La acest link ai toate detaliile
  • Poți alege o sesiune de private coaching cu unul din trainerii noștri, pentru a merge cât mai bine pregătit la interviu. Aici ai detaliile.
Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!